Telefon: +36-20-36-37-110   mail:info@hocsakobu.hu

Bemutatkozás, alapelveink

Miskolci bútorasztalosként húsz éves szakmai gyakorlattal készítünk elsősorban konyhabútorokat és beépített szekrényeket megrendelőink számára egyedi tervezés alapján, kedvező áron.

Munkáink között a házgyári lakások kis konyháinak praktikus, kompakt elemes konyhabútoraitól, a családiházak tágas amerikai konyáinak elkészítéséig mindenféle összeállítás megtalálható.

Alapelvünk, hogy a munkánk során minden fázisba bevonjuk a megrendelőt, és annak kívánságait, egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva, szükség szerint szakmai tanácsadással segítve készítsük el  számára a közösen megtervezett bútort. A hagyományos szín-, ajtó-, és felületmintákon túl, számítógépes tervezéssel, és látványtervvel segítünk a konyha kialakításában.

Közvetlen kapcsolatot tartunk fenn több neves háztartásigép beszállítóval (Fagor, Whirpool, Ariston, Electrolux, Teka, stb.), ezért igény esetén a konyhatechnikai berendezéseket is kedvezményes áron tudjuk beépíteni a nálunk készült bútorokba.

Megegyezés alapján természetesen más asztalosipari munkákat is elvégzünk. Elsősorban Miskolcon és környékén vállalunk fel munkákat, de külön megegyezés alapján teljesítettünk már megrendelést az ország távolabbi pontjain is.